pijl

BELEGGERS

U en/of uw beleggingsinstelling zijn op zoek naar een goed lange termijn rendement. U bent op zoek naar complexen huurwoningen van corporaties in Nederland. U kijkt daarbij naar aanbiedingen zoals die geadverteerd en begeleidt worden door adviesbureaus als Colliers, Cushman and Wakefield. Dat zijn meer en meer proposals om corporatie vastgoed te verwerven. Maar er zijn andere mogelijkheden om te beleggen in ( Niet DAEB) onroerend goed dat corporaties wensen af te stoten. De kansen die de coöperatieve rechtsvorm biedt in wat wij een multi stakeholders benadering noemen zijn veelbelovend. Studio T begeleidt coöperatieve verwerving van bestaand corporatiebezit en biedt daarbij mogelijkheden voor een nieuwe aantrekkelijke investering in dergelijke coöperaties.

Studio T informeert u graag erover. Drs. Fons Rietmeijer van Studio T is lid van EMCEO, een kennis coöperatie die de Visiecoöperatie © heeft ontwikkeld. De Visiecoöperatie biedt financiers een gedegen mogelijkheid te beleggen in wooncoöperaties. Uw voordeel daarbij kan zijn – in samenwerking met corporaties en leden van wooncoöperaties – te kunnen instappen in een maatschappelijke onderneming met een stabiel en goed direct rendement.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden die wij zien voor deelname als financier in coöperaties. Wooncoöperaties kunnen u als financiële partner een rendement leveren dat prima is en u helpen om geen zorgen te hebben over het beheer. Ons netwerk staat ten dienste van op te richten wooncoöperaties en van geïnteresseerde beleggers.